Румен МАЛЧЕВ – “Родова сцена”, живопис

///Румен МАЛЧЕВ – “Родова сцена”, живопис

Румен МАЛЧЕВ – “Родова сцена”, живопис

Изчерпан

*Продадена

Размери на платното: 46/55 см

Масл. бои, платно

Описание

 

Размери на платното: 46/55 см

Масл. бои, платно

Рамкирана.

Датирана и подписана: Да, 2010 г.

Автор: Румен МАЛЧЕВ